Lexus LC keltainen rajoitettu painos virallinen kartta toinen pommi

- Sep 05, 2018-

Viimeaikoina Lexus julkaisi LC Flare Yellow (keltaisen erikoispainos) -mallin virallisen kartan, uuden auton sisällä ja ulkona nimeltä "kehittynyt keltainen" plus, ja edellinen eurooppalainen versio "pienestä keltaisesta autosta" on sisarmalli.


Uusi auto käyttää perusvärinä kirkkaan keltaisempana värikkäänä ja siinä on karanmuotoinen etusäleikkö ja kerroksellinen keskiverkko, terävä etupäätyinen LED-valonheittimet sekä molemmin puolin koveran kolmion muotoinen ilmanotto puskurista. Suu on kaunistettu, mikä saa ihmiset tuntemaan, että edessä oleva tasapaino ja uuden auton ylimalka ovat paikallaan.


Ajovaloihin vastaten LC-mallin takavalot ovat edelleen tyylikkäitä ja laajennettavissa, ja takapuskurin kaltevuus ja kaksipuolinen kromausventtiili.


Lei-perheen lippulaivana GT-urheiluautoina voi hiilikuidun spoileri, joka on käytössä yli 80 km / h, puuttuu? Samaan aikaan uuden auton 20 hiilimustan pyörät olivat myös 21 tuumaa.


Autolle saapuminen, mustat / valkoiset / keltaiset elementit, jotka näyttävät olevan "epäjohdonmukaisia", suunnittelijat ovat täysin "järjestäneet", mikä luo vakiintuneen ja dynaamisen ilmapiirin, jossa nuori ja lupaava presidentti. Tietenkin suuri Alcantaran nahka, erittäin hieno kromipinnoitus ja kaksoisompeleet yhdessä osoittavat, että Japanin hyvä on hieno tunne hienostuneisuudesta. Herkkä LCD-tyyppinen LCD-paneeli ja keskikonsoli, joka sisältää monia itämaisia estetiikkaa, ovat saavuttaneet tasapainon toiminnallisuuden ja hienostuneisuuden välillä.


Tämä LC-mallien sukupolvi perustuu Toyota GA-L -taajuusmuuttajaan ja tarjoaa 5.0L suuria V8 + 10AT (500-takataskuja), 3.5L V6 + HEV + E-CVT (500h) lähtö erikseen. 350kW (477PS), 540N · m ja 219kW (299PS), 350N · m voimalla, on japanilaisen käsitteen "kohta loppuun, ei edistämiseen".

Lexus LC yellow limited edition .png