Lexus LC Flare Yellow erikoisversio virallisella kartalla

- Aug 31, 2018-

Lexus LC Flare Yellow Special Edition -malli on identtinen aiemmin julkaistun Lexus Yellow Special Edition -mallin kanssa, mutta eri nimeämismallilla. Lisäksi uusi auto on varustettu yksinomainen keltainen maali, joka on erittäin tunnistettavissa.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto on linjassa LC-sarjan kanssa, joka on myynnissä, ja se on maalattu Flare Yellow -värin värillä. Lisäksi uusi auto käyttää aktiivihiilikuidun häntä, joka nousee automaattisesti, kun ajoneuvon nopeus ylittää 80 km / h. On syytä mainita, että uuden auton vanteen koko on hyvin liioiteltu ja erittäin urheilullinen. Lisäksi uuden auton etuosassa käytetään karan muotoista perheen etusäleikköä, jossa on teräviä porealtaan muotoisia LED-päiväajovalot ja epäsäännölliset muodot. LED-ajovalot asetettu, hyvin tunnistettavissa.


Takaosassa uusi auto ei eroa säännöllisestä versiosta. Terävät takavalot tekevät koko hännän teräväksi, monimutkaiset linjat hahmottavat auton asentoa ja tuuletusaukot ovat kromattuja. Erittäin urheilullinen.


Sisäpuolelle uudessa autossa on perhesuunnittelu ja istuin on valmistettu puoliansiliinista nahasta, mikä lisää entisestään mukavuusvoimaa. Lisäksi uusi auto lisää pedaalin erikoisnumeron, ovi-paneelin, joka on kääritty Alcantara-materiaaliin ja valkoinen maalattu istuin. On syytä mainita, että uusi auto tarjoaa myös 10 kaiutinta Mark Levinsonin ääni- ja HUD-päänäytön kokoonpanosta.


Voimassa mitattuna uusi auto on powered 5.0L V8 ja 3.5L V6. Suurin teho on 351kW (477Ps) ja 220kW (299Ps) vastaavasti, ja vääntömomentti on 540Nm ja 350Nm. Lähetysjärjestelmien osalta uuden auton odotetaan vastaavan edelleen 10-vaihteinen automaattivaihteisto ja E-CVT -siirto.

Lexus LC Flare Yellow special version.jpg