Lexus LC F vakoilee kuvia altistumiseen

- Jul 24, 2018-

Lexus LC F on huhuttanut merentakaiset tiedotusvälineet jo pitkään. Äskettäin autojen road test spy -valokuvia vangittiin lopulta ulkomaille, mikä osoittaa, että auton julkaisupäivä on lähestynyt vähitellen.

Lexus LC on brändin lippulaivainen coupe, jossa on tyylikäs ja teknologisesti tyylikäs muotoilu, joka houkuttaa jauhetta maailmanlaajuisesti. Mercedes-AMG: n ja BMW M: n divisioonat käynnistävät suuren coupe-mallin suuren suorituskyvyn. F-osasto Lexus on vihdoin vastannut fanien odotuksiin.

Vakoilukuvien kautta voimme nähdä, että uudella autolla on suurempi jäähdytys- ja jäähdytysjärjestelmä, liioiteltu etu, jota ympäröi ilmanottoaukko, valtava säteilijä, altistuu voimakkaan suorituskyvyn taakse, meillä on tarpeeksi syytä uskoa, että F-osaston jälkeen Lexus LC F: llä on radikaali muotoilu.

Vaikka hän ei ole muuttunut paljonkaan, vaikka auton koko ei ole muuttunut paljon, alkuperäisen auton hieno kaksipuolinen kromipäällyste korvataan entistä liioitellummalla kahdenvälisellä pakokaasuputkella ja auton pohjaventolaite odotetaan joka on suunniteltu uudelle autolle parempaa aerodynaamista vaikutusta.

Virran osalta nykyinen virallinen järjestelmä ei ole paljastanut Lexus LC F: n erityistä sähköjärjestelmää. Aiempien ulkomaisten tiedotusvälineiden keinottelujen mukaan on erittäin todennäköistä, että uusi auto käyttää 4.0T: n kaksimoottorilla varustettua V8-moottoria, teho noin 630 hevosvoimaa, mikä on parempi Mein kanssa. Cedrus-AMG S 63 -kuppe ja tuleva BMW M8 Coupe kilpailevat.

122 lexus.png