Lexus LC F road testi vakooja kuvia altistuminen

- Jul 30, 2018-

Muutama päivä sitten jotkut merentakaiset tiedotusvälineet paljastivat Lexus LC F -testikokeilun valokuvakirjamerkintäryhmän, uuden auton edessä oli naamioitu. Teho on varustettu uudella 4,0T: n kaksimoottorisella turboahdetulla V8-moottorilla, joka kilpailee Mercedes-AMG S 63 -kuppeen ja tulevan BMW M8 Coupe -renkaan kanssa.


Ulkonäköä vakooja valokuvien näkökulmasta uuden auton edessä on naamioitu ja sen odotetaan ottavan käyttöön uuden suunnittelun kielen. Etusäleikön koko ja molemmat puoleiset ilmanottoaukot kasvavat.


Häntä muoto ei ole paljon erilainen kuin nykyinen malli, ja sitä säädetään vain muutamiin yksityiskohtiin. Häntä korvataan edellisellä kaksipuolisella kromipäällysteellä, jossa on yhteensä neljä pakoputkistoa. Samalla myös spoileri uudistetaan.


Voimassa ei ole vielä ilmoitettu nykyisiä tehonparametreja, mutta ulkomaisten mediapekulaatioiden mukaan Lexus LC F: llä on 4,0T kaksit turboahdettu V8 -moottori, jonka suurin teho on 630 hv. Lisäksi uuden auton odotetaan käynnistävän hybridi-version tulevaisuudessa.


Lexus-autosarjassa on seuraavia tuotoksia: Lexus-videotuloliitäntä vuoden 2014-2014 -versiosta. Tätä Android-navigointirajapintaa voidaan käyttää kaikissa uusissa ja vanhoissa Lexus-malleissa (IS, CT, ES, NX-sarja). Kaikkiin käytetään myös muiden GVIF-liittimien kanssa. TOYOTA, 2012 Buick, Opel, Chevrolet Malibu, Land Rover löysivät 3 ja niin edelleen. Tämä tuote tarjoaa navigoinnin, videolaitteiston sisääntulon, käänteisen videon lisäyksen OEM-näyttöön.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.

Lexus LC F.jpg