Lectra 04 / Lectra 05 kuvitteellinen kartan altistuminen käynnistyy vuonna 2020

- Aug 22, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet paljastivat kahden uuden mallin, Lectra 04: n ja Lectra 05: n imaginaarikartat. Niistä Lingke 04 etsii keskikokoisen SUV: n ja Lingke 05 sijoittaa keskikokoisen sedan. On raportoitu, että kaksi uutta autoa on rakennettu Volvo SPA -moduulirakenteelle, jota kaikki uudet energialähteet ohjaavat ja jotka käynnistetään vuonna 2020.


Kuvitteellisesta kartasta Lectra 04 käyttää Lectra-mallin suunnittelua ja etupinta ylläpitää suurta samankaltaisuutta Lectra 01: n kanssa. Sekä ajovalojen että säleikön tyyli ovat hyvin tunnistettavissa. On todettu, että uusi autoasennettava keskikokoinen maastoauto Volvo XC90 -alustalla hyväksyy 7-paikkaisen asettelun ja käynnistää puhtaan sähköisen ja plug-in-hybridiversion.


Lectra 05 sijoittaa keskikokoisen ja suuren sedan, joka on rakennettu samalle alustalle kuin Volvo S90. Kuvitteellisesta kartasta Lectra 05 käyttää myös perhesuunnittelun kieltä ja sillä on paljon yhtäläisyyksiä Lectra 03: n kanssa, joka on listattu tänä vuonna.

Lectra 04 or Lectra 05.jpg