Lectra 01 PHEV tänään kaupungilla

- Jul 27, 2018-

Lectra-auton ensimmäinen uusi energiamalli, Lectra 01 PHEV, käynnistetään virallisesti tänä iltana (20:15). Uusi auto on varustettu plug-in-hybridillä, joka koostuu 1,5-tuumainen kolmisylinterinen moottori ja sähkömoottori ja akku. Dynaamisessa järjestelmässä on puhdas sähköinen risteilyalue 51 km ja yhdistetty enimmäisristeilyalue 992 km.

Lectra 01 PHEV on ensimmäinen uusi energiamalli, jonka Lectra-brändi on rakennettu CMA-arkkitehtuuriin perustuen. Sen rakenne on erittäin johdonmukainen Lectra 01-polttoaineen version kanssa. Vain etummainen etuhaaran päällä on latausliitäntä, joka ei vaikuta kaulukseen. Gram 01 PHEV-suunnittelun koordinointi ja persoonallisuustyyli.

Sisäänrakennetuotannossa uusi auto laajentaa myös laajasti polttoainetehokkaan mallin suunnittelua, jossa on tunnus "PHEV", joka symboloi identiteettiä käsinekotelon yläpuolella ja jossa käytetään useampia sinisiä elementtejä uusien energiaominaisuuksiensa aloittamiseksi.

Teholtaan Lectra 01 PHEV on varustettu käyttöjärjestelmällä, joka koostuu 1,5 T: n inline-kolmisylinterisestä moottorista ja moottorista. Moottorin suurin teho on 179 hv, järjestelmän suurin integroitu teho on 256 hv ja voimakkuuden teho on 9 kWh. Teollisuus- ja tietotekniikkaministeriön mukaan auton kokonaiskulutus on 1,7 litraa / 100 km ja puhdas sähköinen risteilyalus on 51 km. Virallisen mukaan tämän mallin maksimialue on 992 km ja 0-100 km / h kiihtyvyysaika on 7,3 sekuntia.


phev.png