Land Rover uusi Range Rover Aurora debyytti ensi vuonna

- Jul 27, 2018-

US auto-levyltä sain joukko testi vakooja kuvia Land Rover uudet Range Rover Aurora.Uuden auton ulkonäkö on muuttunut rajusti, käyttäen uusimmat perhe-tyylinen design-elementtejä, muoto muistuttaa star malli ja muoto on hyvin dynaaminen.Sisustus on uusittu osittain hienostunut ulkoasua.Valta on odotettavissa on varustettu 2.0L Turboahdetut moottorin maksimiteho 184kW. Valta on parantunut verrattuna nykyinen malli ja virallisesti paljastettiin ensi vuonna.

Ulkopuolinen osa Land Rover new Range Rover Aurora hyväksyy perheen uusin design-elementit. Yleinen muoto on hyvin samankaltainen kuin Star pulssi malliaan, mutta tiedot on oikaistu.Etuosa on varustettu ruudukko-muotoinen split Ilmastointi saanti säleikkö, ja molemmin puolin LED-ajovalot on suunniteltu integroida uuden tyylin päiväsaikaan ja sumu valoa alueella on suuri ilmanottoaukko.Auton top profiloidut takaisin profiloidut linja on pitkä ja rauhoittava, double-vyötärö linja suunnittelu ja musta viisipuolaiset alumiinivanteet.Auton takana on pieni spoileri ja uusi tyyli LED takavalot korvataan ainutlaatuinen valaistuksesta.

Sisustus Land Rover new Range Rover Aurora on uusittu ja kokonaisvaikutus on hienostunut kuin nykyinen malli, uusi tyyli mekaaninen kojetaulun, kehittyneempiä monitoiminen ohjauspyörä ja suurempi ohjauskeskuksesta näyttö.Ilmastointi valvonta-alueeksi on korvattu kirkas musta kosketusnäyttö edelleen parantaa sisätilojen rakenne.

land rover.png