Land Roverin uusi sukupolvi paljastaa Jumalan road test PTA -arkkitehtuurin

- Sep 18, 2018-

Land Rover -brändin löytöperhe on lähtötasoinen malli, joka on jumalien löytäminen, merentakaisten markkinoiden nimi on "Discovery Sport". Tämä malli on keskikokoinen maastoauto ja virallisesti julkaistu vuonna 2014. Viime aikoina, merentakaisista tietovälineistä on löydetty Land Roverin uuden sukupolven road test spy -valokuvia. Uuden auton ja nykyisten mallien yleinen muoto ei ole muuttunut paljon. Voimakkuuden mukaan sen odotetaan olevan varustettu uudella Ingenium-moottorilla, jossa on kevyt sekoitus.


Land Roverin uusi sukupolvi paljastaa sen käyttäytymisen ja auton runko-osan yleinen muoto on hyvin johdonmukainen nykyisen mallin kanssa. Auton etuosassa ajovalot kiinnitetään naamiointiin. Yleisen muodon odotetaan ottavan käyttöön uuden perheen suunnittelun kielen, ja LED-valonlähdettä käytetään sisäisesti. Etupuskuriosaa säädetään ja ilmaohjaava ura on järjestetty molempien puolien ajovalojen ryhmiin. Uuden auton etupinnan yleisen muodon odotetaan olevan hyvin samanlainen kuin 5 mallin uuden sukupolven.


Uudessa autossa on raskas naamiointi, mutta voidaan selvästi nähdä, että takapuskurin muoto on muuttunut ja uuden auton varustettu takaspoileri osoittaa, että auton odotetaan käynnistävän korkean suorituskyvyn version tulevaisuudessa. Tienkokeilun valokuvissa ei ole sisätilojen yksityiskohtia, mutta Land Rover -perheen viimeisimmän suunnittelun kielen mukaan voidaan olettaa, että uuden auton sisätilojen yksityiskohdat ovat hienostuneempia kuin nykyiset myydyt mallit, kun taas ohjauspyörä muoto ja keskusohjaustoiminta-alueen odotetaan oppivan uuden sukupolven. Sisustustyyli.


Voimakkuuden osalta uuden sukupolven Land Rover on löytänyt jumalat tai rakennettu PTA arkkitehtuurin (horisontaalinen arkkitehtuuri) kanssa, ja sen odotetaan käyttävän samaa alustaa kuin uuden sukupolven Range Rover Aurora. Voimakkuuden suhteen uuden auton odotetaan olevan varustettu uudella Ingenium-moottorilla, ja sen odotetaan käynnistävän valomassatekniikan mallin.

Land Rover's new generation discovers .jpg