Lamborghini Aventador SVJ spy kuvia tai 10 Kuun vaiheet

- Jul 12, 2018-

Muutama päivä sitten, merentakaisten media alttiina joukko uusimmat spy kuvia Lamborghini lippulaiva-urheiluauton Aventador SVJ. On todettu, uusi auto on virallisesti julkistettu Pariisin autonäyttelyssä, joka avataan lokakuussa 2018.


Kannalta ulkonäkö uuden auton etuosan hyväksyy viimeistään ALA aktiivinen aerodynaaminen elimistö, konepelti hyväksyy ontot suunnittelua ja edessä ajovalojen ryhmä on varustettu LED päivällä käynnissä valot. Puolella uusi auto on periaatteessa sama kuin nykyinen Aventador suoraan levy lisätään puoli-hameet ja tuuletusaukkojen molemmin puolin lisäävät vielä koko verrattuna nykyiseen malliin.


Takana pakokaasun on keskellä kaksi-out asettelu ja siirtyi keskustan häntää taka ilmavirran diffuusori.


Konetehona Lamborghini Aventador SV Jota odotetaan varustettava 6,5 L V12 hengittävä moottori. Jälkeen uudelleenkalibroinnilla suurin teho nousee 787 hevosvoimaa ja 0-100km/h kiihdytys vie vain 2.5s. Suhteen siirto se jälkisäädös käydä uusi ISR-vaihteisto. Lamborghini Aventador SV Ville teki 6 minuuttia ja 54 sekuntia Nürburgring Pohjois rengas-piiri vain 0,7 sekuntia jäljessä 911 GT2 RS 6 minuuttia ja 47.3 sekuntia.

Lamborghini Aventador SVJ .jpg