Lamborghini Aventador SVJ63

- Nov 16, 2018-

2018 Guangzhou auton avaamisen aattona Lamborghini Aventador SVJ 63 ohjattiin ensimmäinen show Kiinassa. Lamborghini Aventador lippulaivamalli Aventador SVJ oli virallisesti paljastetaan tämän vuoden Pebble Beach Auto Show, powered by 6.5 litran hengittävä V12 moottori.


Aventador SVJ rajoittuu 900 aggregaatti globaali. 900 yksikköä 63 Aventador SVJ 63 erityispainos malleja rakennetaan kunnioitustani Lamborghini tuotemerkin vuonna 1963. Uusi auto on yksinomainen ulosvedettävä suunnittelu on ilmeinen 63 huppu ja ovi.


Aventador SVJ 63 Special Edition on suunniteltu uusia Aero-paketti, säännöllinen Aventador mallin. Lisäksi enemmän liioiteltu visuaalisia tehosteita auton suorituskykyä radalla on saavuttanut uusi huippu.


Kannalta ulkonäkö muoto Aventador SVJ etupuskuri on monimutkaisempi. Uuden tuuletusaukkojen molemmin puolin Lamborghini LOGO yhdistyvät enemmän liioiteltu alempi ilmanotto, puskurin eteen ja suuren hiilikuitua kiinteä spoileri takana. Yleistä on aggressiivinen.


Sisustus uuden auton ominaisuuksia korkea kääritty urheilu turvaistuimen keskeinen punainen leikata. Kevyt istuin on näkyvin osa painon vähentäminen ja uusi auto on myös kangas ovenkahva ja enemmän alttiina hiilikuitu laattoja.


Valtaa tämän käynnistää erityispainos on täsmälleen sama kuin Aventador SVJ. Se on vielä varustettu 6.5 litran hengittävä V12 moottori, mutta kun edelleen päivityksiä, suurin teho on 566kW (770PS), 0-100 km/h on 2,8 sekuntia ja huippunopeus yli 350km/h.


Lisäksi Aventador SVJ neliveto järjestelmä, takapyörät ohjausjärjestelmä, kehon vakauden järjestelmän ja alustan jäykkyyttä päivitetään verrattuna Aventador LP 750-4 SV. Renkaat on varustettu Pirelli P Zero Corsa-renkaat. P Zero Trofeo R renkaat kierros mallit ovat käytettävissä tulevaisuudessa).

Lamborghini Aventador SVJ63