Kodiak RS: n sisäisen esikatselukartan

- Oct 11, 2018-

Skoda Kodiak RS -malli julkaistiin aiemmin esikatselulla kehon yksityiskohdista ja ulkonäöstä. Äskettäin tämän uuden auton sisustusarkkitehtuuri saatiin ulkomailta. Uusi auto sisustus toteuttaa perhe-suunniteltu kieli näyttää liikemäärän.


Skoda Kodiak RS: n sisällä keskikonsolissa on hyvin yksinkertainen kokonaismuoto. Sisustus on musta ja siinä on runsaasti Alcantara-materiaalia, jossa on punaiset ompeleet taisteluun. Lisäksi uusi auto on varustettu nestekidenäyttöisellä instrumenttipaneelilla, joka näyttää teknisemmältä ja RS-logo näkyy sen jälkeen, kun keskusohjaus on kytketty päälle. Suunnittelu on hyvin yksityiskohtaista. Istuimen yleismuoto on paremmin esijännitetty kilpa-kauhan tuolin suunnittelemiseksi. Uskotaan, että paketissa on jonkin verran parannusta verrattuna normaaliin versioon.


Ymmärryksemme mukaan uusi auto on pohjimmiltaan linjassa muiden mallien kanssa. Uuden auton tärkein muutos on, että etusäleikössä on uusi punainen logo, jossa on punainen teema, ja se on varustettu uudella muotoilla vanteen muotoon ja täydellä LED-valonlähteellä. Ajovalot korostavat huipputehokkaiden malliensa identiteettiä.


Teholla tämä malli on varustettu 2.0T: n kaksimoottorisella dieselmoottorilla, jonka suurin teho on 174 kW (237 PS), 500 Nm: n huippuvääntömomentti ja nelivetoinen käyttöjärjestelmä.

Kodiak RS .jpg