Kiafa Telluride lähes tuotanto versio virallinen kartta paljastetaan

- Sep 19, 2018-

Äskettäin Kia esittämislupa virallinen malli uuden mallin Telluride on lähes tuotannon versio. Uuden auton asemoidaan keskisuurten ja suurten Maastoauto ja odotetaan virallisesti paljastettiin avaaminen 2019 New York kevät/kesä Fashion Week tässä kuussa. Telluride käyttää uusi suunnittelu-kieli, joka poikkeaa merkittävästi alkuperäinen käsite auto-versio. Virallisten lähteiden mukaan uuden auton ottaa tuotantoon Georgia, USA, Kia-tehtaalla ja käynnistetään Yhdysvaltain markkinoilla alussa 2019.


Kannalta ulkonäkö uuden automallin näyttää kova maastohiihto. Etuseinän hyväksyy uusi muotoilu, joka eroaa selvästi edellisen konseptiauto. Nelikulmio ajovalot ovat pystysuorassa, jolloin huone Extra laajuinen suuri kromattu etusäleikkö ja kova linjat ääriviivat hyvin. Contour edessä perustaja vastaa auton etuosan ”TELLURIDE”-logolla.


Takana uusi auto käyttää virtaviivainen LED takavalo päässä konseptiauto, joka näyttää hyvin tunnistettavissa, vaikka takana contour on säilyttänyt jäykkä muotoilu, joka antaa vahva turvallisuuden tunnetta. Tällä hetkellä virallinen koko uusi auto ei ole vielä ilmoittanut, mutta odotetaan, että Telluride on 8-paikkainen Maastoauto Pohjois-Amerikan markkinoille. Tulevan kilpailijan odotetaan lukita Volkswagen Atlas, Mazda CX-9 ja Subaru nousu. Keskisuurten ja suurten Maastoauto tuotteita.


Telluride prototyyppi muoto on melko yhtenevät sisätilat, ja yleinen muotoilu löydät vielä varjo Kia-malleja, kuten kaksinkertainen pyöreä mittaristo, kelluva Keski Ohjauspaneelin, 4-puolainen monitoiminen ohjauspyörä ja viiva symmetria. Väline-paneeli, jne. Tiedot, tämä off-road päivitetty prototyyppi Ominaisuudet ainutlaatuinen ruskea harmaa colorblock nahkaverhoilu nahkaverhoilu, käsinojat, katto ja niin edelleen, mutta ohjauspyörä kojelaudan ja oven paneelin ovat kahden ottelun väri.


Konetehona virkamies vain paljasti uuden auton antaa V6 teho, ja odotamme sen oltava 3.3-litran twin Turboahdetut V6 moottorin virtansa Stinger.

Kiafa Telluride quasi-production version.jpg