Kian uuden sukupolven Soul-vakooja tai Los Angelesin auto-show debyytti

- Jul 25, 2018-

Muutama päivä sitten saimme jälleen kerran joukon Tie-testi-vakooja kuvia Kian uuden sukupolven Soul -ryhmästä (kotimainen Sauer) ulkomailta. Uusi auto käyttää split-tyyppisiä ajovalot ja näyttää silmiinpistävältä. Power-osassa uusi auto on varustettu bensiini- ja dieselmoottoreilla, ja sen odotetaan käynnistävän puhtaan sähköisen EV-version tulevaisuudessa. On syytä mainita, että uuden auton odotetaan olevan paljastettu marraskuussa 2018 avatussa Los Angelesin autonäyttelyssä.


Ulkonäköä silmällä pitäen uusi auto ottaa käyttöön uusimman perheen tyylirakenteen, jossa on neliömäinen muoto ja kova linja. Uusi auto käyttää erittäin suosittuja split-tyyppisiä ajovalot, jotka ovat visuaalisesti erityisiä. Lisäksi uuden auton A-pylväästä on käsitelty musta viimeistely, joka korostaa sen persoonallisuutta. Hevessä uusi auto käyttää L-muodon kaltaista takavalo-ryhmää. Yleinen muoto on ainutlaatuinen. Kun yö on valaistu, visuaalinen vaikutus on erittäin houkutteleva.


Voimassa ei vielä ole erityisiä tietoja, mutta ulkomaisten tiedotusvälineiden keinottelun mukaan uusi auto on varustettu 2.0L bensiinimoottorilla ja 1.6T turboahdetulla moottorilla.


Kia's new generation Soul .jpg