Kia ProCeedin virallinen karttatiedote julkistetaan Pariisin autonäyttelyssä

- Sep 25, 2018-

Uusi Kia ProCeed GT metsästysversio on aiemmin julkaissut pienikokoiset road test spy -valokuvat. Viime aikoina Kia Motors julkaisi virallisesti uuden auton virallisen kartan ja käynnisti kaksi versiota ProCeedistä ja ProCeed GT: stä. Aikaisempina uutisina uusi auto julkistetaan virallisesti lokakuussa avatussa Pariisin autonäyttelyssä.


Ulkonäköä ajatellen nämä kaksi mallia on suunniteltu vaunun ja coupe-yhdistelmän avulla. Etupinta hyväksyy uuden perhesuunnittelijan kielen, ja keskikokoinen verkkokuvio sopii ohut muotoiluun. Ajovaloyksikön alapuolella olevan ilmanohjaimen uran muoto on dynaaminen ja se on varustettu ajovalojen päivällä, jotta ajoneuvon etupinnan liikettä voidaan tehokkaasti parantaa. Lisäksi ProCeed GT Safari -versio mid-net- ja front lower lip -suunnitelmasta on hieman erilainen, visuaalinen vaikutus on enemmän taistelua kuin ProCeed-malli, punaisia viivoja koristamaan.


Sisustuksessa uusi auto omaksuu uuden perheen tyyliä sisustustyylin, keskusohjausalueiden muotoilu korostaa kerrosta, kolmiportaiset urheiluohjauspyörän muodot taistelevat ja ajoneuvon sisäinen kojelauta sovittaa klassisen kaksoisputkirakenteen. Suurin ero ProCeed GT Hunting Editionin ja ProCeedin välillä on, että ohjauspyörän yleinen muoto on urheilullisempaa ja sisustustyyli on enemmän taistelua.


Kahden mallin kehyslinjat ovat hyvin dynaamisia, ja C-pilarin muoto laskeutuu takaisin, mikä vähentää tehokkaasti vaunun takaosan turvotusta. Uuden auton hännän muodostaa suosittu läpäisevä takavalo, ja pakoputki ottaa käyttöön kahdenvälisen mallin. Kromattu viimeistely heijastaa urheilullista tunnelmaa. Lisäksi ProCeed GT Hunting Edition on erilainen ulkoasu ja väri kuin ProCeed Hunting Edition.


Voimassa olevassa uudessa autossa on kolme moottoria, joista kuluttajat voivat valita 1.0T ja 1.4T bensiinimoottoreista ja 1.6T-dieselmoottorista, kun taas 1.0T bensiinimoottorilla on suurin teho 88kW (120Ps) ja suurin vääntömomentti 172Nm. ProCeed-metsästys GT-Line-mallilla odotetaan olevan 1.4T bensiinimoottori, jonka suurin teho on 102kW (140Ps) ja suurin vääntömomentti 242Nm. Kaksi moottoria on sovitettu 6-vaihteinen käsikirja ja 7-vaihteinen kaksois-kytkin vaihteisto. Kuluttajat voivat myös valita 1.6T-dieselmoottorin, jonka enimmäisteho on 100 kW (136 Ps). Suurin vääntömomentti vaihtelee vaihdelaatikon mukaan. Manuaalisen voimansiirron suurin vääntömomentti on 280Nm ja seitsemän nopeuden kaksoiskytkennän voiman enimmäismomentti on 320Nm. Lisäksi ProCeed GT Hunting Edition on korkein suorituskykyinen versio, joka on varustettu 1.6T bensiinimoottorilla, suurin teho 150kW (204Ps), suurin vääntömomentti 265Nm ja siirtoverkko vastaa 7-vaihteinen kaksoiskytketyyppinen vaihteisto.

Kia ProCeed GT.jpg