Kia Niro EV todellinen auton merentakaisten ulkonäkö

- Jun 15, 2018-

Mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden Korean Kia Niro EV tuotanto-versio oli virallisesti paljastettiin ja uuden auton pohjimmiltaan jatkui hybridi-versio muotoilu. Mahdollisimman mittarilukema on noin 200km.

Kannalta ulkonäkö uuden auton edelleen pohjimmiltaan kokonaisrakenne hybridi-versio. Edessä säleikkö korvataan suljettu peitelevyn ja vanteen myös käyttää pienempi tuulen vastus ratkaisun. Etu- ja takapaneelit interaktiivisia ominaisuuksia, konseptiautossa ei ole tuotettu massa. Vaikka se on kompakti Maastoauto, yleinen tyyli on söpö.

Tällä hetkellä kahdenlaisia runko värit näkyvät mustavalkoisina. Uuden ajoneuvon akseliväli on 2700 mm mitat, ja sen pituus ja leveys ovat 4375 mm ja 1805 mm. Varustettu 17-tuumaiset pyörät. Mitä kokoonpanon uusi auto on kin varustaa avulla suhteellisen korkea turvallisuuden kokoonpano, kuten eteenpäin törmäyksen varoitus, lane lähtö avustuksella smart cruise ja niin edelleen.
Konetehona, uusi ajoneuvo on varustettu moottori, joka on joka pystyy syöttöä 64 kW, ja sen suurin risteily tai yli 200 km。


16 KIA niro ev.jpg