Kia uuden sukupolven Soul road test vakooja kuvia

- Jun 19, 2018-

Muutama päivä sitten ulkomaiset tiedotusvälineet kuvasivat Kia Soulin uuden sukupolven vakoilusarjan, uusi auto käyttää Konaa muistuttavaa halkaistuja ajovalojen muotoilua. Teho-osassa uusi auto saa bensiini- ja dieselmoottoreita ja otetaan käyttöön puhtaasti sähköinen EV-versio.


From vakooja valokuvia, uusi auto perinyt suunnittelukonseptin edellisen sukupolven malleja, ja vielä käyttää "laatikko" muoto kehon, linja on suhteellisen kova. Mutta ero on se, että uusi auto käyttää halkaistuja ajovaloja, jotka muistuttavat Konaa ja ovat visuaalisesti erityisempää.

Teho-osassa uusi auto on varustettu erilaisilla bensiini- ja dieselmoottoreilla, joista bensiinikappaleen odotetaan kuljettavan 2,0 l luonnollisesti imevää moottoria, jossa on 147 hevosvoimaa. Lisäksi siinä on 1,6 t turboahdettu moottoriversio, jossa on yli 200 hevosvoimaa. Vaihteistolle uusi auto on varustettu 6MT, 6AT ja 7DCT vaihteilla. Suurin ero edellisestä mallista on, että uuden näytön odotetaan olevan varustettu AWD-nelivetoisella järjestelmällä, joka korvaa aikaisempien mallien puutteet.

Lisäksi uusi auto esittelee myös puhtaan sähköisen EV-version, ja sen akku tarjoaa korkeintaan 300 km. On todettu, että uusi auto vapautetaan hieman polttoaineversiota myöhemmin.


18 kia.png