Kia K3 GT: n virallinen karttatiedote odotetaan näkyvän Pariisin autonäyttelyssä

- Sep 28, 2018-

Kia K3 on säilyttänyt hyvän myyntimäärän kotimarkkinoilla, ja kuluttajat ovat hyvin kiinnostuneita sekä suunnittelusta että sisustustarvikkeista. Me rakastamme autolla merentakaisista medioista saadaksemme joukon Kia K3 GT: n virallista karttaa, kuten nimestäkin käy ilmi, uusi auto on urheilullisempaa kuin auton säännöllinen versio, uusi auto, joka perustuu uuden Kia Forteen viistoperustan versioon Pohjois-Amerikan markkinoille, ja sen odotetaan olevan tänä vuonna Pariisin autonäyttely julkistettiin virallisesti.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto perustuu uuteen Kia Forte viistoperäversioon Pohjois-Amerikan markkinoilla, joka on aggressiivisempi ja urheilullisempi kuin tavallinen versio. Mid-net-verkko on koristeltu punaisilla elementeillä, joilla korostetaan uuden auton "GT" -tilaa. Lisäksi uuden auton etupuskuri periaatteessa hyväksyy onton rakenteen ja kulkee auton koko etupuolella.


Auton loppuessa uusi auto myös kaikui auton etuosaa. Suurikokoinen suojalevy yhdistyy kahden puolen kaksisuuntaiseen pakokaasuun, jolloin saadaan aikaan täyden mittakaavan urheiluvaikutus, joka antaa vahvan näkyvyyden. Lisäksi uuden auton takavalaisimien epäillään käyttävän LED-valonlähdettä reikiä varten ja kun valaistus yöllä on hyvä visuaalinen vaikutus.


Voimassa oleva uusi auto on powered by 1.6T nelisylinterinen turboahdettu moottori, jonka suurin teho on 150kW (204Ps) ja huippuvääntömomentti 265Nm. Siirtoverkon osalta se sopii 7-vaihteisen kaksoiskytkentäisen vaihteiston kanssa.

Kia K3 GT.jpg