Kia Ceed GT virallinen karttatiedote debytoi Pariisin autonäyttelyssä

- Sep 25, 2018-

Muutama päivä sitten saimme virallisen virallisen kartan Kia Ceed GT: stä. Uusi auto voidaan nähdä voimakkaammana Ceed-mallina urheilullisella sarjalla, suuremmalla vanteella ja 1.6T-moottorilla. On selvää, että uusi auto paljastetaan Pariisin autonäyttelyssä vuonna 2018.


Ulkonäköön uusi auto on luonnollisesti samanlainen kuin säännöllinen versio, mutta se on lisännyt kilpailukykyisempiä paketteja. Esimerkkejä ovat punaiset etu- ja sivuhammasteet, puhaltimen molemmin puolin olevat tuuletusaukot ja spoilerit, suuremmat 18 tuuman pyörät ja kaksipuoliset pakoputkistoaukot. Lisäksi vanteen jarrusatulat on myös maalattu punaiseksi.

Kia ProCeed.jpg


Ulkopuolen tavoin uuden auton sisustus on myös perheomisteinen ja muoto on hyvin tuttu. Suspensoidut suurikokoiset LCD-näytöt ja kromattu päällysteet monissa paikoissa parantavat sisätilojen rakenteita, kun taas pienet yksityiskohdat, kuten punaiset ompeleet, lisäävät edelleen auton urheilullisuutta.


Voiman osalta uusi auto on powered by 1.6T moottori, jonka suurin teho on 150kW (204Ps) ja suurin vääntömomentti on 265Nm. Siirtojärjestelmässä auto tarjoaa 6-vaihteisen manuaalisen vaihteiston tai 7-vaihteinen kaksoiskytkentäisen vaihdelaatikon, jossa on ajotilan valinta.

Kia Ceed GT.jpg