KAROQ Sportline virallinen kartta julkaistiin 2.0T moottorilla

- Aug 09, 2018-

Äskettäin Skoda KAROQ Sportline virallinen kartta julkaistiin virallisesti ja lokakuussa 2018 avattava Pariisin autonäyttely julkistetaan virallisesti.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto lisää urheiluympäristöä säännölliseen versioon. Samaan aikaan uusi auto tulee vakiona 18 tuuman pyörien ja 19 tuuman kaksiväristen pyörien kanssa. On syytä mainita, että uuden auton runko on koristeltu mustalla maalilla, kuten kattotelineellä, peilikotelolla, etusäleiköllä ja niin edelleen.
Sisätilojen kannalta uuden auton yleinen asettelu on yhdenmukainen säännöllisen version kanssa. Uusi auto käyttää urheilupaikkaa, ja paketti on vahvempi kuin tavallinen versio. Lisäksi uuden auton ohjauspyörällä on tasainen pohja. On syytä mainita, että kuluttajat voivat valita koko LCD-kojelaudan Sportline-räätälöidyn version.


Voimassa mitattuna uusi auto on powered by 2.0T turboahdettu moottori, jonka suurin teho on 140kW (190Ps). Kiihtyvyysmomenttia ei paljasteta. Vaihteisto on sovitettu 6-vaihteinen käsivaihteisto tai 7-vaihteinen kaksoiskytkentäinen vaihteisto. On syytä mainita, että uusi auto on saatavana myös nelivetoisella järjestelmällä.

Skoda KAROQ Sportline.jpg

Skoda-autosarjassa meillä on seuraavat tuotokset: Android-moduuli VW Skoda MIB2: lle 2016 ~ 2017.

Tämä Android-navigointi-videoliitäntä on erikoista 2016 ~ 2017 VW MIB2 -järjestelmää varten. Se tarjoaa Online-navigointi-, PAS-, videotiedostoja ja 1080P: n suurta tarkkuutta.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.