Jeep uudet ilmainen valo ilmestyi kotimaan ajokoe

- Jul 27, 2018-

Viime aikoina verkko alttiina joukko Jeep uusi ilmainen kevyt kotimaan testi vakooja kuvia. On todettu, että uuden auton tärkeimmät muutokset ovat keskittyneet edessä ajovalojen ryhmässä, ja uusi 2.0T moottorin lisätään.


Nykyiseen malliin verrattuna suurin muutos uudessa ilmainen valossa on split ajovalojen muotoilu poistaminen. Uusi tyyli ajovalot yhdistää kaukana ja lähellä valot LED daytime running lights. Perhe-tyylinen etusäleikkö on sama muoto ja edessä puskurin ja sumu valon alueella on säädetty.


Uusi ilmainen light taillights sisäistä rakennetta on muutettu kannan muotoa tunnus on parannettu ja rekisterikilven kanta on siirretty puskurin takana Jeep tuotemerkki LOGO alas. Sisustus uusi ilmainen valoa koko sisustus noudattaa nykyisen mallin.


Power system-osa merentakaisten version uusi ilmainen valossa jatkaa 2.4 L ja 3.2L V6 kaksi vapaastihengittävissä moottoreissa varustettu nykyisiä malleja ja myös lisätä uuden 2.0T turboahtimen uuden sukupolven Wrangler mallit. Painamalla moottorin.


Jeep-auton sarja tuotannot on kuin seurata: Tesla tyylin navigointi Jeep Grand Cherokee.

Liittyvissä kysymyksissä Tervetuloa kuulla.

Jeep new free light.jpg