Jeep Grand Cherokee erityispainos virallinen kartta julkaisu, ainutlaatuinen musta auto maali

- Jun 12, 2018-

Viime aikoina olemme saaneet joukon erityisiä malleja Grand Cherokee S Special Edition vuodesta virallinen Jeep viralliset kartat. Uusi auto käynnistetään Euroopan markkinoille ainutlaatuisen mustaa maalia spray.


Grand Cherokee S Special Edition on ainutlaatuinen mustaa maalia ja 20-tuumainen musta graniitti värinen alumiinivanteet. Lisäksi auto on edelleen päällystetty ruudukossa, Etupuskuri, ikkunan karmiin ja käytäntöjä, jolloin uusi auto musta kromaus muualla näyttää kehittyneempiä. Tämä erityispainos Grand Cherokee on musta Nappa nahkaverhoilu ja center-konsolissa on myös koristaa musta nahka ja puu paneelit. Samalla kokoonpano on varustettu etuistuimella ilmanvaihto Lämmitys, panoraama kattoluukun, lane pitäminen, adaptive cruise Uconnect 8.4 LCD irtoseinä ja niin edelleen.


Virtaa, uuden auton varustettu 5.7L HEMI V8 hengittävä moottori, 352 hevosvoimaa, vastaa kanssa 8-nopeus tiptronic vaihteisto maksimiteho.


Jeep Grand Cherokee olemme liittyviä tuotteita, jotka ovat Tesla tyylin navigointi Jeep Grand Cherokee, se voi tarjota Multimedia-järjestelmä, Android GPS-navigointi, peruutuskamera tulo ja videotulon, Mirror linkki digitaalista radiota.

Vertical Screen Android for Jeep Grand Cherokee.png