IntelliLink-älykäs vuorovaikutusjärjestelmä

- May 31, 2018-

IntelliLink-älykäs interaktiivinen järjestelmä on joukko General Motorsin multimediasovelluksia. Sisältää teräväpiirtoisen digitaalisen näytön ajotietokoneen ja teräväpiirtoisen digitaalisen kosketusnäytön - kaksi tärkeintä tiedonlähtöistä alustaa napsauttamalla, koskettamalla, kirjoittamalla ja äänellä - vallankumouksellisia neljää syöttötapaa.

IntelliLink-älykkäät vuorovaikutteiset järjestelmät eivät ole pelkästään apujärjestelmä autojen ajamiseen, vaan myös "mobiili" -alusta, joka yhdistää ihmisiä ja Internetiä kannettavien tietokoneiden ja 3G-matkapuhelinten jälkeen. Järjestelmä yhdistää käyttäjäystävällisyyden ja käytännöllisyyden, mukaan lukien kaksi päätelaitteen ja näyttöalueen osaa, mikä yksinkertaistaa huomattavasti ajoneuvon perinteisiä toimintamalleja ja mahdollistaa ajoneuvon toiminnan tiiviin integroinnin digitaalisen iän elämäntapaan. Laitteistossa IntelliLink-järjestelmä tarjoaa kaksi suurta tulostustilaa, jotka eroavat perinteisestä keskustietokoneesta. 8 tuuman teräväpiirtotelevision näyttötietokone keskipaneelissa antaa intuitiivisempiin ajoneuvoihin ajo-ohjeita ja osaa mukauttaa tiedot-valikon ja näyttöliittymän eri ajotarpeiden mukaan, mikä parantaa ajotehokkuutta.


8 tuuman teräväpiirtoinen digitaalinen kosketusnäyttö keskikonsolissa voi viimeistellä 83 mukavaa viihdeominaisuutta, mukaan lukien 11 luokkaa, mukaan lukien radiot, musiikin toisto, ajoneuvon navigointi ja Bluetooth-puhelin. Samanaikaisesti järjestelmä tarjoaa myös vallankumoukselliset neljä suurta syöttötapaa, jotka keskittyvät ihmisten tunnetuimpiin napsautuksiin, koskettamiseen, kirjoittamiseen ja ääniohjeisiin, mikä takaa kätevän ajoneuvon käytön eri olosuhteissa. Multi-Touch-kosketusherkkä erillinen käsinkirjoitustulostuskortti vaihdevivun ja keskikyynärnojan väliin ei tue vain päivittäistä kaksikielistä syöttöä, vaan siinä on myös 14 erilaista eleen käyttöohjeita.


Yleisiä radiolähetyksiä, musiikin toistoa, Bluetooth-puhelimia ja ajoneuvon navigointitoimintoja voidaan käyttää nopeasti myös 5-suuntaisella monitoimiohjauspyörän näppäimistöllä ja ääniohjauksella. Erityisen syytä mainita on IntelliLink-järjestelmän äänentunnistustoiminto, joka tukee paitsi sileitä kiina- ja englanninkielisiä kaksikielisiä komentoja, mutta myös funktio keskeyttää äänikomento ja eliminoida perinteisen ääni-ohjelmoitavan ääni-syöttötavan, mikä tekee siitä tasaisemman kokemuksen. Ohjelmiston näkökulmasta IntelliLink on aivan kuten Android- ja iOS-järjestelmissä. Lähitulevaisuudessa IntelliLink voi vapaasti lisätä tai vähentää sovelluksia ja muokata henkilökohtaisia ajoneuvoja. Tämä antaa käyttäjille entistä rikkaamman kokemuksen.


15.0.jpg