Sen ulkopuolella ajat Hondan uusi Pilot virallinen kartta julkaistu

- Jul 24, 2018-

Viime aikoina Honda julkaissut joukon uusia Pilot malleja, jotka pääasiassa päivittää sisustus kertaa viralliset kartat.


Muokattu malli uusi Pilot ei ole muuttunut ulkonäöltään. Korvasi uusin perhe-tyylinen LED ajovalot ja kromi bannerin suunnittelu on poistettu edessä säleikkö. Sitä vastoin musta perheen design. Uuden auton tehty kohdennettuja muutoksia edessä puskurin muoto. Sen sijaan auton puolelle ja hännän muutokset ovat vähäisiä, joka asetetaan vain takavalo ryhmän sisäinen valonlähde.


Uuden auton päivitys on myös yksityiskohdissa ja kojelaudan näytön koko on suurempi, joka tuo lisää tietoa. Samaan aikaan multimedia-järjestelmä on myös päivitetty ja tukee Eloisa Puhelin moinen koska CarPlay. On syytä mainita, että uusi auto on myös varustettu Honda Sensing aktiivinen turvallisuus-järjestelmä, joka sisältää turvallisuuden kokoonpano kuten kulmista valvonnan ja törmäyksen lieventäminen jarrutus järjestelmän varmistamiseksi ajoturvallisuutta.


Istuimet, uusi auto on saatavilla 2 + 2 + 3 seitsemän istuinta ja 2 + 3 + 3 8-paikkainen ulkoasuja. Mitä valta uuden auton edelleen käyttää 3,5 L V6-moottori ja siirto on sovitettu 9-nopeus automaattivaihteisto. On todettu, tämän uuden lähetyksen myös päivittänyt ja se alkaa kakkosvaihteella normaali ajo-ja lumi-tilassa; Käytä vaihde käynnistämiseen S-lohkon, jyrkkä Rinne, ei päällystetty tie-ja muissa ympäristöissä.

Honda car-sarjan tuotteen kuten Auto Android GPS-järjestelmä on Honda 2016-2017, se mahtuu autot: Honda kymmenennestä sukupolvesta CIVIC 2016-2017, Honda AVANCIER 2017, Honda UR-V 2017, ja toisaalta Tervetuloa kuulla siitä meille.

Honda's new Pilot.jpg