Infiniti täysin kirjoittaa Power aikakausi vuonna 2021

- Jun 11, 2018-

(Detroit, 17. tammikuuta 2018) Viime päivinä Niro Motors toimitusjohtaja Hiroto Saikawa kertoi Automotive News World Congress että Infiniti käynnistää sähkömoottoreissa vuodesta 2021 alkaen. Uusi malli järjestelmä.

Uusi malli esittelee uuden design-tyylin mukaisesti Q inspiraatiota konseptiauto debytoi Detroitin autonäyttelyssä ja ominaisuus electric drive-järjestelmä, joka perustuu Infiniti: n nykyisen sähköjärjestelmän.

Tulevaisuudessa Infiniti antaa matriisi tuotteita kuten sähköautojen ja e-POWER hybridit. Kuin vain ylellisyyttä auton tuotemerkin alle Nissan Motor Co Infiniti etusijalle sen kehittynyt vähäpäästöisiä teknologioita ja ratkaisuista.

Infiniti's exclusive e teho-tekniikka voi periä tehokkaat akut pienikokoinen bensiinimoottori. Tämä tekniikka käyttäjä kanisteri iloita ajo kokemus, joka kilpailee pure sähköautojen ulkoinen perimättä.

Ansiosta väsymätön etsintä Vähäpäästöisten autojen tekniikan alalla on odotettavissa, että vuoteen 2025 mennessä 50 prosenttia Infiniti: n maailmanlaajuinen myynti tulevat sähköautoja.

Era of Power of Infiniti.jpg