Toteuttaminen Ranskan romantiikkaa DS 3 Crossback debyytti huomenna

- Sep 21, 2018-

DS-tuotemerkin pienetkin autot on eri ominaisuudet kuin muiden merkkien. Muutama päivä sitten, olemme oppineet asianmukaisilla keinoilla, jotka DS 3 Crossback debyytti studio Pariisissa syyskuun 13. Uusi auto on rakennettu CMP-alustalle ja tavoitteena on saada vain 1.2T sekä kotimaisia malleja.


Päätellen patenttiin kartta asti uuden auton kokonaisrakenne on melko ainutlaatuinen. Etuseinän hyväksyy uusimmat ”DS wing” muotokieli ja smart otsalamppujen LED huomiovalaisimien valot pisaran tyylillä. Kuusikulmainen etusäleikkö on mustan silmukkakuvio sisällä ja leikkauksen kromattu lisätään myös sumu valon alueella.


Uuden auton puolella on vilkas ja epäsäännöllinen oven leikkaus parantaa merkittävästi tunnustamista. Rim terälehti muoto näyttää erittäin dynaaminen. Katto on myös varustettu shark fin antenni. Yleisen muodon takana on tukeva ja raskaat takaisin-liukuva rakenne hyväksytään. Lopuksi auto on vaaka split takavalo design chrome leikkauksen ympärille ja urheilullinen ilmanpoistoaukon alareunassa. Lisäksi uuden auton käyttää kahdenvälisiä kaksi-out pakokaasun asettelua.


Uuden auton sisätilojen käyttää kelluva näyttö ja pohja on kärjelleen multimedia valvonta-alueeksi. Diamond-kuin design käytetään myös ilmastointi tuuletusaukkojen ja tulpat molemmin puolin. Kuljettajan istuin on varustettu tasainen alas-monitoimiratti edelleen parantaa urheilullinen ilmapiiri.


Uuden auton CMP pohjautuu ja odotetaan tarjoavan sekä 1.5t diesel- ja 1.2T bensiinin versiot. 1.2T moottori on maksimiteho 95kW (129Ps). Lisäksi auto on sähköinen versio. Sen odotetaan akun kapasiteetti on 50kWh ja suurin risteily odotetaan nousevan 450km.

DS 3 Crossback.jpg