Hyundai i30 Fastback N viralliset kartat, joissa on 5 ajotapaa

- Oct 15, 2018-

Uusi Hyundai i30 Fastback N osoitti myös ajoneuvon suorituskykyä jatkuvien kiertoteiden osalta, joiden tulokset olivat 8 minuuttia, 18 sekuntia ja 49 Pariista, jotka menivät onnistuneesti Rooman läpi. Äskettäin uudet i30 Fastback N -viralliset kartat saatiin ulkomailta. Uuden auton yleinen ulkonäkö on täynnä taistelukehää, ja tämä malli julkistetaan virallisesti tulevassa 2018 Pariisin autonäyttelyssä.


Ulkonäköä ajatellen uuden auton visuaalinen havainto on kompakti ja tämä kompakti muotoilu on erittäin urheilullinen. Uuden auton edessä oleva uusi malli sopii moderniin uusiin perheominaisuuksiin, ja etupuolella oleva hunajakenno ja punaisella linjalla alhaalla oleva huuli tekevät i30 Fastback N: stä erittäin kovaa.


Uuden auton korin korkeus korin varrella on pienempi kuin normaaliversiossa, ja lyhyt ja herkkä hännän muoto lisää entisestään dynaamisempaa linjaa ja hyvän etu-painosuhteen. Uuden auton takaosassa on erillinen kerrospukeutuminen, ja pienen ankkurisuunnittelun yläosassa olevaan takaosaan korostaa urheilullista tunnelmaa. Samanaikaisesti spoilerirakenne takapuskurin alla tekee auton näyttävän hyvin taistelulta, kun taas punainen spoileri on spoileri ja etupuoli. Huulisuunnittelu muodostaa kaiku.


Sisustuksessa uusi auto säilyttää säännöllisen version kokonaisuutena, ja yksityiskohdissa on yksinomainen urheiluohjauspyörä. Samanaikaisesti uuteen autoon lisätään punainen uloke- ja istuinompele ilmaaukossa. Tämä malli tarjoaa myös kuljettajille viisi erilaista ajotapaa, nimittäin taloutta, normaalia, urheilua, N ja N. Kuljettaja voi myös käyttää keskusohjauspaneelia ajoneuvon pakokaasun ja mukautetun urheilutilan asetuksiin. Lisäksi auton multimediajärjestelmä voi tukea Apple CarPlay- ja Android Auto -liikenteen yhteenliittämistä.


Teholla on i30 Fastback N, joka on powered by 2.0T turboahdettu moottori ja tarjoaa kaksi teho versiota kuluttajille. Vakiovirrasta maksimiteho on 183 kW (250Ps), kun taas suorituskyvyn versio on suurin teho 202kW (275Ps). Molemmissa tehovaihtoehdoissa on huippuvääntömomentti 353 Nm, kun taas ahdettu tila on 378 Nm: n huippuvääntömomentti. Lisäksi tämän mallin suorituskykyversio ja normaali versio 0-100km / h kiihdytysaika ovat 6.4s ja 6.1s.

Hyundai i30 Fastback N