Hyundai i30 Fastback N Uutiset Pariisin autonäyttelyssä debyytti

- Aug 16, 2018-

Muutama päivä sitten, opimme merentakaisten media Hyundai i30 Fastback N on virallisesti paljastetaan Pariisin autonäyttelyssä vuonna 2018. Uuden auton voidaan pitää korkean suorituskyvyn versio Hyundai i30 Fastback sijoitettu niin kompakti malli. Lisäksi uusi auto on varustettu Sähkötoiminen vaimennus suspensiojärjestelmässä ja sähköisen rajoitettu pakkausluettelon erosta ja varustettu kaksi eri tavalla viritetty 2.0T kone.


Ulkonäkö, mukaan aiemmin julkaistut vakooja kuvia uuden auton edessä muoto noudattaa periaatteessa yleinen suunnittelu moderni i30 mutta kannan muotoa on dynaamisempi. Hyundai i30 viistoperä mallin verrattuna uuden auton pituuden vähennetään 25mm, vaikka häntä liukuva malli on varsin muodikasta.


Kannalta sisustus uuden auton kokonaisrakenne odotetaan noudatettava Hyundai i30. Mitä kokoonpanon uuden auton varustettu sarja aktiivinen turvallisuus kokoonpanoissa kuten ACC adaptive cruise, kulmista valvonnan ja lane pitäminen.


Konetehona, uuden auton saa virtansa kaksi eri 2.0T bensiinimoottoreita. Aloittelijan malli on moottorin suurimmalla teholla 184kW (250Ps), kun taas suuritehoinen versio on suurimman tehon 202kW (275Ps).

Hyundai i30 Fastback N.jpg