Hyundai julkaisi ensimmäisen kerran NEXO: n Kiinassa

- Jun 21, 2018-

Tässä CES Aasiassa, Hyundai julkaisi toisen sukupolven polttokennoauton NEXO, ensimmäistä kertaa Kiinassa. Virkamiehet väittävät, että tämä auto ei ainoastaan täysin saastu vaan myös puhdistaa ilmaa.


Hyundai on maailman ensimmäinen vetypolttoaineliikenteen ajoneuvojen valmistaja. Vetypolttoainesäiliöajoneuvona vetypolttoainesäiliön periaatteena on vetää ilmaa ajoneuvoon ja antaa happea ilmassa reagoida varastoidun vetyn kanssa ja tuottaa sähköä. Siksi sen päästöt ovat täysin puhdasta vesihöyryä ja kaikenlaisia aineita, jotka ovat itse ilmassa. Moderni NEXOn ilmanottojärjestelmä on erityisesti varustettu HEPA-suodattimella, joka voi suodattaa 99,9% PM2.5-pölyä ja muita haitallisia aineita ilmassa. Siksi NEXO: n voidaan sanoa olevan mobiili laajamittainen ilmanpuhdistin. Paikan päällä tehdyssä esittelyssä NEXO pienensi PM2.5: ta rajoitetussa tilassa alle 50: een vain noin minuutin ajan.


Vesi-tankkausasemalla NEXO voi täyttää vedyn vain viisi minuuttia, ja se voi jatkaa ajamista 800 km: n ajaksi (NEDC: n käyttöolosuhteet) ja edistää NEXO: n risteilyaluetta jopa 800 kilometriin lukuun ottamatta vetypoltkitekniikkaa tehokkuus 60%. Lisäksi on olemassa kolme korkeapaineista vetytraktoria, ja tämän polttokennojärjestelmän käyttämää tilaa hallitaan myös niin paljon kuin mahdollista, jotta kantavuus voi nousta 839L: een, mikä on lähes sama kuin perinteiset polttoaineen kulkuneuvot. Se voidaan käynnistää alhaisessa lämpötilassa -30 ° C, ja komponentin elinkaari voi kestää 10 vuotta 100 000 mailia kohden.

Hyundai NEXO.jpg