Ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusjärjestelmä

- Jun 01, 2018-

Ihmisen ja tietokoneen välinen vuorovaikutusjärjestelmä on tietotekniikan kehittämisen tuote. Järjestelmä toteuttaa vuorovaikutustoiminnon ihmisten ja autojen välillä. Auton omistajat voivat käyttää tätä järjestelmää helposti ajoneuvon tilatietojen (ajoneuvon nopeus, mittarilukema, ajankohtainen sijainti, ajoneuvon huoltotiedot jne.), Liikennetiedot, vakionopeudensäätöasetukset, Bluetooth-handsfree-asetukset, ilmastointi ja ääniasetukset.

Tällä hetkellä yhteiset ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusjärjestelmät ovat BMW: n iDrive, Mercedes-Benzin COMAND, Audiin MMI, Volvo Sensus ja Toyota's Remote Touch. 19.2.jpg


minä ajan


  BMW: n iDrive-järjestelmää voidaan sanoa olevan edelläkävijä ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusjärjestelmissä. Sen ensimmäisen sukupolven tuotteet on otettu käytännön käyttöön vuodesta 2001. Tällä hetkellä kotimaan BMW-malleissa on toisen sukupolven iDrive-järjestelmä. Suhteellisten vanhojen tuotteiden parannus heijastuu lähinnä seitsemän pikanäppäimen lisäämiseen sekä kattavan päivityksen ja käyttörajapinnan parantamiseen.


19.1.jpg