Hondan uudet SUV-vakoojavalokuvat tai nimetty Passport

- Aug 16, 2018-

Äskettäin saimme joukon road test spy kuvia Hondan uusista SUV-malleista ulkomailta. Uuden auton odotetaan olevan nimeltään Passport, joka sijoitetaan Honda Pilotin ja CR-V: n väliin. Uuden auton lanseeraaminen entisestään rikastuttaa Honda SUV-perheitä. matriisi. Lisäksi uuden auton odotetaan olevan virallisesti julkistettu Los Angelesin autonäyttelyssä vuonna 2018.


Ulkonäköä ajatellen täydellä LED-ajovalolla on suunnittelunäkökulma, ja kun yö on valaistu, visuaalinen vaikutus on erittäin houkutteleva. Lisäksi suurempi runko on myös Euroopan ja Yhdysvaltojen autojen ostotarpeiden mukainen. On syytä mainita, että uusi auto rakennetaan Honda Pilot -alustaan.


Rungon puolella neliön muoto on SUV-mallin mukainen. Lisäksi uuden auton katolla on myös kattoteline, joka tarjoaa erinomaisen mukavuuden matkalle. On syytä mainita, että uusi auto käyttää myös vanteen mustalla kahvalla.


Sisätilanteessa uuden auton suurikokoinen LCD-näytön siunaus lisää entisestään tekniikan tunnetta sisätiloihin.


Voimavarojen osalta uuden auton odotetaan myytäväksi Pohjois-Amerikan markkinoilla. Sen odotetaan olevan powered by 3.5L V6 luonnollisesti imettävä moottori, jonka suurin teho on 209kW (284Ps) tai 9-vaihteinen automaattivaihteisto.

Honda's new SUV spy photos exposure or named Passport.jpg

Hondan autosarjassa meillä on seuraavat tuotokset: GPS-navigointi Honda AVANCIER 2017: lle.

Tämä Android 6.0 -ohjelmaan perustuva navigointivideoliitäntä sopii 2016 ~ 2017 HONDA- ja sarjaväylään. Se tarjoaa Android-navigointijärjestelmän, IPAS: n, videotulon DVT: lle ja korkean resoluution 1080P: lle.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.