Hondan uusi Pilot virallinen kartta julkaistu

- Jul 18, 2018-Muokattu malli uusi Pilot ei ole muuttunut ulkonäöltään. Korvasi uusin perhe-tyylinen LED ajovalot ja kromi bannerin suunnittelu on poistettu edessä säleikkö. Sitä vastoin musta perheen design.Jotta etsiä joustavampia etuseinän uusi auto teki rakenneanalyyseissä edessä puskurin muoto.Sen sijaan auton puolelle ja hännän muutokset ovat vähäisiä, joka asetetaan vain takavalo ryhmän sisäinen valonlähde.

Uuden auton päivitys on myös yksityiskohdissa ja kojelaudan näytön koko on suurempi, joka tuo lisää tietoa.Samaan aikaan multimedia-järjestelmä on myös päivitetty ja tukee Eloisa Puhelin moinen koska CarPlay.On syytä mainita, että uusi auto on myös varustettu Honda Sensing aktiivinen turvallisuus-järjestelmä, joka sisältää turvallisuuden kokoonpano kuten kulmista valvonnan ja törmäyksen lieventäminen jarrutus järjestelmän varmistamiseksi ajoturvallisuutta.

Istuimet, uusi auto on saatavilla 2 + 2 + 3 seitsemän istuinta ja 2 + 3 + 3 8-paikkainen ulkoasuja.Mitä valta uuden auton edelleen käyttää 3,5 L V6-moottori ja siirto on sovitettu 9-nopeus automaattivaihteisto. On todettu, tämän uuden lähetyksen myös päivittänyt ja se alkaa kakkosvaihteella normaali ajo-ja lumi-tilassa;Käytä vaihde käynnistämiseen S-lohkon, jyrkkä Rinne, ei päällystetty tie-ja muissa ympäristöissä.

109 honda.png