Hondan uusi HR-V virallinen kartta julkaistiin uusi urheilu-versio

- Jul 31, 2018-

Muutama päivä sitten, Honda ilmoitti virallisesti uuden HR-V virallinen kartta. Uuden auton ulkonäkö on muuttunut merkittävästi ja uusi urheilu-versio lisätty. Tämä auto on ensimmäinen listattu USA: n markkinoille.


Kannalta ulkonäkö, etuseinän hyväksyy Hondan uusin ”flying wing” suunnitella kieli. Uusi tyyli Ilmastointi saanti säleikkö on laaja kromattu nauhat päälle, joka liittyy hiljattain suunniteltu ajovalot molemmin puolin. Kapea ja pitkä edessä puskurin suunnittelu on merkittävästi erilainen kuin nykyinen malli. Sumu valoa muoto on muuttunut ja se on suurempi kuin nykyinen malli. Lisäksi urheilu-versio ja huippumalli on suunniteltu kennomaiselle säleikön ja uusittu fog valon alueella. Valaistus-osa on suunniteltu kevyt kaistale. Neljä pyörää ajaa huippumalli on yksinomainen LED ajovalot ja tumma kromaus. Koristeellinen ja LED Sumuvalot.


Puolella uusi HR-V kehon rivi vastaa nykyisen mallin uusi tyyli alumiinivanteet. Takana puskurin takana ja kehon ovat samaa väriä kuin top versio malli yksipuolinen single-out pakokaasun asettelua. Lisäksi urheilu-versio on varustettu 18 tuuman alumiinivanteet mustin leikata, ja huippumalli on 17 tuuman vanteen.


Sisustus uusi HR-V on kolme-puolainen monitoiminen ohjauspyörä, joka vastaa uudistettu kojelauta. Keskikonsolin sisältää enemmän kompakti audio viihde-järjestelmän, joka tukee Applen CarPlay ja Android automaattinen. EX ja uudempi käyttää 4.2 tuuman tä. väri-näyttö. Lisäksi uuden auton lohkon suunnittelu on selvästi erilainen kuin rahaa.


Uusi HR-V sisustus säilyttää nykyisen mallin suunnittelu Sport Suite versio jossa on ainutlaatuinen sisustus, jossa on musta katto vuori, musta Sisusta ja urheilu polkimet. EX ja EX-L mallit ominaisuus kontrastia väri. Front-end suunnittelu siinä kaksinkertaisen ommeltu nahka verhoilun paikka ja tukee 8 tavalla sähköinen säätö ainutlaatuinen Navigointijärjestelmä, joka sisältää selkeämpi grafiikka ja parannettu 3D maamerkit. Mitä kokoonpanon uusi HR-V EX ja edellä on varustettu Honda Sensing turvallisuuden super tunnistava ajo apua järjestelmän lane korvata varoitus, adaptive cruise, lane pitäminen assist-järjestelmä, jne., joka on ensimmäinen kerta, HR-V on varustettu järjestelmä.


Konetehona uusi HR-V on powered by 1.8-litran moottori maksimiteho 141 hv. Siirtoverkon koko malli vastaa CVT-vaihteisto ja Edellinen 6-nopeus käsivälitteinen vaihteisto ei enää näy uusia malleja. Lisäksi uusi HR-V tarjoaa silti etu- ja neliveto malleja.

Honda's new HR-V-1.jpg

Honda car-sarjan tuotantoja, kuten seuraa: Android käyttöliittymä navigointi Honda 2017, se sopii 2016 ~ 2017 HONDA ja sarjan auto. Kuten: 2016-2017 kymmenennestä sukupolvesta CIVIC / 2017 AVANCIER / 2017 UR-V jne. Se tarjoaa Android Navigointijärjestelmä, IPAS, syöttää Laskimotukoksen ja korkea resoluutio 1080P videoita.

Liittyvissä kysymyksissä Tervetuloa kuulla.