Hondan uusi Civic virallinen kartta virallisesti julkaistu

- Aug 21, 2018-

Muutama päivä sitten, Honda virallinen esittämislupa virallinen kartta keskipitkän aikavälin muutos Civic mallia USA-versio. Tässä virallinen pääasiassa kartassa sedan ja kaksiovinen Coupé-mallit, mutta voit silti nähdä uuden auton tiedot ja kokoonpanon muutoksia, kun USA-versio lisäsi urheilu-versio.


Päätellen altistuminen virallinen kartta uusi Civic etuseinän käyttää uusimman suunnittelun, säleikkö on maalattu musta. Lisäksi uuden auton ominaisuuksia läpäisemään alempi ilmanotto ja uuden L-muotoinen sumu lampun kromi leikata. Ajovalojen-kokoonpanossa uusi auto on varustettu Xenon ajovalot ja LED-ajovalot, mallista riippuen. Häntä on todettu, että uuden auton lisää leikkauksen kromattu. Lisäksi uuden auton uusi malli myös varustettu 18 tuuman alumiinivanteet.


Lisäksi olemme oppineet, että uuden Civic USA-versio lisää myös urheilu-versio, auto, uusi auto kohokohtana on varustettu musta piano maali etupuskuri leikata, vaikka häntä on varustettu spoileri ja kuusikulmainen pakoputken , edellä muuttuu plus 18 tuuman pyörien päällä. Mitä kokoonpanon uuden auton järjestelmän integroi 7-tuumainen näyttö, Applen CarPlay Android automaattinen eloisa soittaa puhelimella yhteenliittämisen toimia.


Mitä turvallisuus kokoonpanon uuden Civic USA-versio on myös päivitetty. Honda SENSING turvallisuuden super ajo apua järjestelmän kit on vakio. Pakkaus sisältää pääasiassa edessä antikollisio varoitus, ennen törmäys jarrutus, lane lähtö varoitus/apua ja lane. Ylläpidä ja adaptive cruise toimintoja.


Konetehona, uusi urheilu-versio on varustettu 2.0 L hengittävä moottori, siirtoverkon sovitettu 6-nopeus manuaalinen tai CVT siirto ja loput mallit jatkossakin saada virtansa 1.5t moottori.

Honda's new Civic.jpg