Honda HR-V saapuu Kiinan markkinoille

- Jun 07, 2018-

Honda Motor -maastoilla on aina ollut erittäin tärkeä asema. Perehdymme Hondan, Zhidaon, XRV: n, URV: n jne. Kanssa. He ovat jo saavuttaneet hedelmällisiä tuloksia markkinoilla. Vastatakseen vanhaan kilpailevaan Toyotaan, CHR Honda valmistelee myös HR-V ensi vuonna. Se otetaan käyttöön ensi vuonna Kiinan markkinoille.

Honda HR-V tuntee myös Hondan ilmapiirin. Etusäleikkö, puskuri, taustapeilikotelo jne. On muutettu kirkkaaksi mustaksi tai mattamustaksi, erittäin tyylikkääksi.

Laaja takataso, takavalot, joissa on vapaasti seisova muotoilu, mutta ei 4700 mm: n pituus, 2610mm akseliväli. Tämä akseliväli takaa takatilan tilan, takaistuimen istuimen kääntyminen ylöspäin. suurikokoiset tavarat, ja takaistuimet tukevat myös 4/6-suhdetta, mikä edelleen parantaa trunkin säilytystilaa.


Voimassa Honda HR-V: ssä on 1,5 litran suora injektio DOHC i-VTEC -moottori, jonka suurin teho on 132 hv ja huippuvääntömomentti 156 Nm. Honda HR-V on voimansiirrossa hyvä HR-V ja tien suorituskyky on erinomainen. Kaasun etupuolen nopeus on erittäin nopea ja tämä kiihtyvyys voi kestää noin 100 kilometriä tunnissa; yhä odottamassa? Ostaa auto!

Honda HRV .jpg