Honda Civic Tyyppi R Pickup Truck Concept

- Jun 07, 2018-

Muutama päivä sitten Honda julkaisi virallisen kartan joukosta Civic Type R Pickup Truck -käsitteitä. Auto on rakentanut Hondan tekninen tiimi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka virallisesti sanoi, että se olisi yksi Britannian moottoritien nopeimmista pick-up-kuorma-autoista. Kuvasta konseptin pickup perustuu käteiseen Civic Type R. Katto- ja runkopilarit B-pilarin jälkeen katkaistaan ja korvataan tukevalla laiturilla. Toinen ovien rivi on suljettu niin, että se on poikittaiskoneen ulkonäkö. Ulkonäkö, auto säilyttää Civic Type R -mallin tunnetuimmalla etu- ja takaspoilulla ja muilla ilmavoimien sarjoilla.

Edellä olevasta kuvasta nähdään, että tiimi on uudistanut ajoneuvon takaluukun saranan siten, että takaluukun avautumistila säilyy. Lisäksi takaosaston sisätiloissa tiimi asetti rautapaneelit ja asensi laiturin, jotta se olisi käytännöllisempi.

Tämä pickup-konseptusauto on jätetty koskemattomaksi. Mainittu TYPE R 2.0T -moottori, maksimiteho 320 hevosvoimaa, maksimi vääntömomentti 400 Nm, 6-nopeuksinen manuaalivaihteisto, 100 km: n kiihdytysaika on 6 sekunnissa (Standard Edition Type R Viralliset tiedot ovat 5.7 sekuntia ).


On todettu, että tämän noutoauto-konseptin auton nimi on "Project P" (P Plan). Projektipäällikkö Alyn James sanoi: "Hondan Swindon-tehtaalla on erityinen projektiosasto, joka on rakennettu tähän erikoistumiseen. ajattelemalla tämän auton tuomisesta Nürburgringin North Ring -radalle nähdäksesi, voimmeko asettaa ennätyksen nopeimmalle etupyörälle? "

civic sport .jpg