Honda Civic Type-R kommentti, hylättyjä Times tai hylätty aikakausi?

- Jul 11, 2018-

Tuotanto-versio on Hondan 10-sukupolven Civic Type-R (FK8) Lopuksi esiintyä Genevessä. FK8 R-malli käyttää GK5 alustan ja uusi jousitus. FK8 R on uuden sukupolven suorituskyvyn ajoneuvojen, joka rikkoo perinteinen ja kokoaa tarvittavat teknologiat ja koneet.


Se on samalla tasolla nopeutta ja mukavuutta sekä kuljettaja-friendly kokoonpano, joka on erittäin ystävällinen aloittelijoille. Nämä kolme osatekijää FK8 R-mallin suunnittelu on riittävä.


Lisäksi suuri määrä järjestelmät, kuten ääntä ja alustan tuning auto ajaa hyvin. Teknologian suorituskyvyn ajoneuvojen vaikutuksesta on aina ollut kaksiteräinen miekka. Honda on sitoutunut tekniikkaan ja on suunniteltu seuraavan sukupolven NSX auton, joka ei ole kohokohtia. Hävittyään VTEC's Itseimevä räjähdys (pleasure manuaalinen kone), uusi R-type on kehittynyt Euroopan teräksen ase käsikäyttöistä laitetta.


Toinen asia on, että anturi on hyvin herkkä ja herkkä ajo. Tämän sukupolven Honda Mid-High mallit on varustettu Honda SENSING, kuten jotkut valtavirran kehittynyt avustaa ajamiseen liittyvät toiminnot (automaattinen hätäjarrutus, poikkeama assist, advanced adaptive cruise, jne) ja monia anturi autoja edessä ja takapuskurit.


Kun Civic sarjan polttoainesäiliöt ovat normaali 1.5t versio, 45 litran polttoainesäiliö on todella tarpeeksi ajaa 700 kilometriä akku elinikäinen helposti.

Jos sinulla ei ole paljon toiminnallisia vaatimuksia, vain lisätä takaapäin, sitten harkita video liitäntä Honda kymmenennestä sukupolvesta CIVIC 2016 2017.It on 1 peruutuskamera ja 2 AV-tuloa, joka voi vastata kysyntään.

Honda Civic Type-R.jpg