Honda ja GM valmistautuvat seuraavan sukupolven akkuun nopeiden sähköautojen kehittämisen nopeuttamiseksi

- Jun 12, 2018-

7. kesäkuuta Honda ilmoitti virallisesti, että General Motors ja Honda Motor Co., Ltd. ovat ilmoittaneet allekirjoittaneensa uuden, kehittyneiden kemiallisten akkukomponenttien sopimuksen, mukaan lukien akkukennot ja akun moduulit, nopeuttaakseen puhtaiden sähköautojen kehittämissuunnitelman. Uusi sukupolvi paristoista lisää energian tiheyttä, pienempää pakkausta ja nopeampia latausnopeuksia molemmille tuotteille, jotka tulevat lähinnä Pohjois-Amerikan markkinoille tulevaisuudessa.


Sopimuksen mukaan nämä kaksi yritystä tekevät yhteistyötä Universalin seuraavan sukupolven akkujärjestelmän pohjalta, jotta Honda voisi hankkia akkuyksiköitä General Motorsilta. Yhteistyö tukee kummankin osapuolen vastaavia ajoneuvoja, ja yhdistetty mittakaava ja globaali valmistustehokkuus tarjoavat asiakkaille enemmän arvoa.


GM ja Honda ovat luoneet hyvän yhteistyösuhteen sähköistämisen alalla ja perustaneet alan ensimmäisen valmistavan yhteisyrityksen tuottamaan kehittyneitä polttokennojärjestelmiä. Integroitu kehitystiimi pyrkii tarjoamaan edullisemman kaupallisen ratkaisun polttokennoihin ja vetysäiliöihin.

Ennen kuin uusi auto vapautetaan, vanha auto haluaa enemmän kokemusta, voit harkita lisäämällä ominaisuuksia, kuten navigointi autoosi, josta voimme tarjota Auto Android GPS -järjestelmän Hondalle tai Android-gps-navigointiin edelläkävijälle / kenwoodille.

Auto Android GPS system for Honda UR-V 2017.jpg