Kotitalouksien kauko-palveluyhteistyö

- Jun 14, 2018-

Ennen tätä 2018 Aasian kuluttajaelektroniikan näyttelyssä BMW ja Baidu ilmoittivat sopimuksen solmimisesta, ja BMW Cloud Connect tekee yhteistyötä Baidu-autoverkon kanssa pitkän matkan autopalvelun kehittämiseen. Tämä toteuttaa ajoneuvojen ja älykkäiden terminaalien liittämisen, luo digitaalisen elämän kuluttajille ja mahdollistaa kuluttajien viihtyvyyden ja hauskan yhdistämisen.

 

Tämän älykkään, yhdistetyn palvelun kautta asiakkaat istuvat kodeissaan hankkimaan ajoneuvotietoja luonnollisen puheen kautta ja jopa hallitsemaan etäisyyksiä ajoneuvon asiaankuuluvista toiminnoista. Esimerkiksi asiakas voi kysyä ajoneuvon polttoainemäärää tai käyttää BMW: n hallitsemaan lukittuja ovia. Se voi myös etsiä BMW-pilvessä liitetylle tallennustilalle tallennettuja matkatietoja tai pyytää reittejä ja oikeita lähtöaikoja. Asiakkaat voivat käyttää yksinkertaista herätystyökalua ääniohjauksen toteuttamiseen.

 

BMW: n innovaatiotoiminnan digitaalisissa palveluissa BMW Cloud Connect on rakennettu avoimeen pilvialustaan, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaille " yhden luukun " digitaalinen matkakokemus. Asiakkaan on käytettävä vain yhtä tiliä yhdistääkseen ajoneuvon digitaaliseen elämään eri älykkäiden päätelaitteiden, kuten älypuhelimien, älykkäiden kellojen, matkapuhelinoperaattoreiden, tietokoneiden ja älykkäiden koteiden kautta.


bmw.png