Grand Cherokee Trailhawk Bensiinin sisätilojen yksityiskohdat

- Jul 05, 2018-

Muutama päivä sitten saimme sisustustiedot Grand Cherokee Trailhawk bensiinin version Jeep virkamies. Kuten kuvassa näkyy, uusi auto jatkaa periaatteessa säännöllisen version sisustussuunnittelua. Punainen Trailhawk-logo on kuitenkin lisätty istuimeen, ohjauspyörään jne. Aiempien uutisten mukaan auton odotetaan olevan saatavilla heinäkuussa.

Uuden auton sisätila ei ole merkittävästi erilainen kuin muut tällä hetkellä myynnissä olevat mallit, mutta siinä on punainen Trailhawk-logo ohjauspyörän alle, istuimen takana jne. Ja punaiset ompeleet oven molemmilta puolilta, ohjauspyörältä jne. Kuluttajilla on voimakkaampi offroad-intohimo.

Ulkonäköä ajatellen Trailhawk-bensiinin versio perustuu Grand Cherokeen säännölliseen versioon, mutta tyyli on enemmän maastossa. Uuden auton etupuolella on yksinoikeudeltaan punaiset perävaunukoukut, kuten "fangs", ja se on varustettu myös yksinoikeudella kahdella viiden puoleisella kevytmetallivanteella ja yksinoikeudella Trailhawkin tyyppikilvellä korostamaan sen ainutlaatuista identiteettiä.

Trailhawk-malliin keskittyneempänä off-road -mallina uusi auto on parantunut myös maastoajossa, ja taka-akselin halkaisija kasvoi 18%: sta 230 mm: iin 195 mm: stä. Samalla taka-akselilla on myös lukittava ELSD elektroninen rajoitettu liukuero, joka muodostaa kaksi lukkoa, keskilukon ja takalukon. Voimassa olevassa uudessa autossa on 3,6-litrainen V6-bensiinimoottori, jonka suurin teho on 286 hv ja joka vastaa 8-vaihteinen käsivaihteisto.


71 jeep.png