GPS-navigointijärjestelmän luokittelu

- May 30, 2018-

GPS-ajoneuvojen sovellusjärjestelmät kuuluvat yleensä kahteen pääluokkaan: ajoneuvon seurantajärjestelmät ja ajoneuvon navigointijärjestelmät.

Ne ovat hyvin erilaiset toiminnassa, yksi ajoneuvojen varkauksien estämisessä ja yksi ajoneuvojen itsenäisestä navigoinnista. Koska "vain hyväksy, ei lähetä" -signaali on tärkeä ominaisuus GPS-vastaanottimen järjestelmälle, varkaudenestoon käytettävä GPS-seurantajärjestelmä on ratkaisu, jolla voidaan ladata ajoneuvon käyttö viestintäverkon ja hallituksen tukemana järjestelmä antaa GPS-ajoneuvon varkaudenestolaitteelle. Autonavigaattori vastaanottaa satelliittisignaaleja ja koordinoi sähköisiä karttatietoja hallitsemaan omaa asemaa ja määränpäätä oikea-aikaisesti. Itsenäinen navigointi ei veloita mitään käyttäjämaksuja. Käyttäjät voivat hankkia karttatietoja omiin tarpeisiinsa.


GPS-tekniikkaa käytetään GPS-satelliittisignaalien vastaanottamiseen. Se voi vastaanottaa satelliittien lähettämiä dataparametreja 24 tuntia vuorokaudessa ratkaistakseen vastaanotetun kolmiulotteisen sijainnin, kolmiulotteisen suunnan sekä liikkeen nopeus- ja aikatiedot.

Autonavigaattori vastaanottaa satelliittisignaaleja, elektronisen karttatiedon, ajankohtaisen valvonnan omalla asemallaan ja määränpäällä, itsenäinen navigointijärjestelmä ei veloita mitään käyttömaksuja, käyttäjät voivat valita omien tarpeidensa mukaan karttatietojen hankkimisen. Kun käyttäjä asentaa auton GPS-autoon, löydämme ravintolan tai lähimmän huoltoaseman muutamassa sekunnissa riippumatta kaupungin, kaupungin tai esikaupungista, jossa käyttäjä sijaitsee.

Screenshot_2016-01-01-08-02-50.png