GPS-navigointiasennus

- May 29, 2018-

Monet auton omistajat ostivat auto-DVD-navigointilaitteet Auto Accessories.comilta, mutta he eivät tienneet navigaattoreiden asentamisesta. Kuinka poistaa alkuperäisen auton dvd-navigointi ja asentaa uusi navigointilaite. On myös tapauksia, joissa jotkut omistajat kamppailevat, koska he eivät tunne asennusprosessia. Sitten kuinka oikein ja oikein asentaa auton DVD-navigaattori autoon, anna itsesi nauttia miellyttävästä ja rennosta navigointiautosta.


Kun asennat auton DVD-navigaattorin, on tärkeää ymmärtää joitakin perusasennusta koskevia varotoimia. Ensinnäkin takaisin ostettu DVD-navigaattorin näytön resoluutio on analoginen näyttö tai digitaalinen näyttö, ja on selvää navigaattorin elektronisen kartan ja huoltopalvelun päivityksen mukavuu- desta.


Lopuksi, puhumalla käytettävästä asennusprosessista, valmistele Phillips-ruuvimeisseli ja litteä ruuvitaltta, poista vaihdevivun suojalevy, irrota savukkeensytyttimen johdotus, irrota ilmastointinopeuden säätökytkin ja kiinnitä se Phillips-ruuvimeisseli.


Irrota ruuvit, irrota ilmastointilaite ruuvitaltalla, irrota liittimet ja irrota neljä ruuvia, jotka pitävät CD: n, Phillips-ruuvimeisselin avulla. Käytä litteää ruuvimeisseliä vetämään keskusilman poistoaukon sisäpuolelta ulospäin. Älä ota liikaa huomiota. .


Tällä tavoin alkuperäisen auton dvd-navigaattori voidaan helposti irrottaa, ja omistaja voi sitten asentaa uudelleen ostetun navigaattorin puretun prosessin mukaan ja koko auton dvd-navigaattorin asennusprosessi voidaan suorittaa.


____+3.jpg____+3.jpg