Goodwood Speed Festival Toyota uuden Supran debyytti

- Jul 18, 2018-

Äskettäin Toyotan uusi Supra teki debyyttinsä 2018 Goodwood Speed Festivalissa. Viidennen sukupolven tuotekuvana uusi Supra perii osan neljäsosan mallista, joka lopetettiin vuonna 2002, kun taas high-end-malleissa on edelleen sisäänrakennettu kuusisylinterinen moottori ja etuvetoinen takaveto . On todettu, että uusi Supra-tuotantoversio tai 2018 Paris Motor Show avataan tämän vuoden lokakuussa.


Ulkonäköä silmällä pitäen uusi "Supra" -runko näkyy sana "A90" naamioimalla. Tämä on viidennen sukupolven Supra-kehyskoodi (Supra: n neljän ensimmäisen sukupolven koodit ovat A40, A60, A70, A80). Uusi Supra-tuotantoversio kiinnittyy edelliseen FT-1-konseptiauton etupinnan suunnittelukieliin ja kokonaisprosenttiin. Etuvalojen LED-ajovalot ovat ainutlaatuisia, ja etu- ja takalokasuojat sekä lyhyt, korkealle pyörivä pyrstö osoittavat liikkeen tunnetta.


Lopulta uusi Supra käyttää kolmionmuotoista LED-takavaloa, ja yleinen asettelu on hyvin samanlainen kuin neljännen sukupolven Supra. Lisäksi kääntyvä takaspoileri näyttää korostuneemmalta auton takaosasta. Pakoputki on kaksipuolinen, kaksiulotteinen asettelu.


Sisäpuolelle uusi Supra on varustettu kolmipuhelimella toimivalla monitoimisella ohjauspyörällä, hopeavaihtopyydillä, elektronisella vaihteella, koko LCD-laitteella, keskusohjauksella suurella näytöllä ja niin edelleen. uusi Supra on powered by BMW 2.0T inline nelisylinterinen / 3.0T inline kuusisylinterinen moottori, jonka 2.0T-moottori on suurin teho 252 hevosvoimaa, kun taas 3.0T-moottori on suurin teho 340. Hevosvoima, siirto- tai rinnakkaiskytkennät, kun taas käsivalintaiset vaihteet eivät ole käytettävissä. Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan 3.0T-mallin 0-100km / h kiihdytysaika on vain 4,5 sekuntia. Uusi auto valmistetaan BMW: n uuden Z4: n kanssa Magna Steyrin tehtaalla Itävallassa.

Toyota's new Supra.jpg