Geely BMA moduuli arkkitehtuuri altistuminen pieni / kompakti autoja

- Jul 24, 2018-

Viime aikoina olemme oppineet Geely virallinen että yhteisen kehityksen myötä CMA modulaarinen arkkitehtuuri Volvo Geely Automobile täysin kehittyneet toinen uusi arkkitehtuuri - BMA modulaarinen arkkitehtuuri. Uusi BMA modulaarinen arkkitehtuuri on erittäin joustava ja skaalautuva pienille ja kompakti (A0 A +) katumaasturit, autot, malleja, ja vaunun ja MPV-mallit ja sisäinen koodi on SX11. Uusi SUV on ensimmäinen Maastoauto on oltava tämän rakenteen.


On selvää, että lisäksi erittäin joustavasti skaalautuvan BMA-arkkitehtuuri on monia etuja enemmän tilaa, enemmän erilaisia valta lastaus, rikkaampi aktiivista/passiivista turvallisuutta kokoonpano ja parempaa laatua. Erityisesti sen sähköjärjestelmän täysin caters Yleissuuntauksena ympäristönsuojelua, korkea hyötysuhde ja energiansäästöä. Mukaan virallinen Uutiset BMA-arkkitehtuuri tarjoaa monenlaisia virranhallinta-asetukset, kuten 1.0TD, 1.4T ja 1.5TD tulevaisuudessa.


Mukaan virallinen julkistaminen BMA arkkitehtuuri, SX11, ensimmäinen malli on varustettu 1.5t turboahdettu suorasuihkutus moottorin maksimiteho 132kW ja vääntöä 255N·m. Lisäksi malleja hybridi versioita PHEV ja MHEV lisäksi käynnistetään aikanaan.

Geely BMA module architecture .jpg