Fordin rakentaa F-sarjan hybridi mikit

- Jul 13, 2018-

Viime aikoina on merentakaisten mediassa, Ford aikoo käynnistää F-sarjan pickup hybridijärjestelmä, mutta tämä malli saattaa ole virallisesti käynnisti 2020 loppuun asti.

Muutama päivä sitten, Ford toimitusjohtaja Mark Fields paljasti ulkomaisten tiedotusvälineiden haastattelussa, että Ford on kehittää malli F-sarjan pickup versio, joka käyttää perinteisiä hybridijärjestelmä sijaan plug-in-hybridiauto, ja uuden auton hyväksytään. Asema asettelu odotetaan tarjota neliveto vaihtoehtoja tulevaisuudessa.

Mark Fields korosti, että Ford valmistelee kehittää auton pitkällä aikavälillä, vaikka todellisuudessa halpaa bensiiniä heikentää kuluttajien vedota puhdas sähkö- tai hybridiautojen, mutta öljy on uusiutumaton energia ja yhtiön tuotteet ovat vähitellen kohti Sähköistys on tarpeen niiden on vastattava kuluttajan tulevaa kysyntää, joten tämä hybridi mikrofoni voidaan ole virallisesti käynnisti 2020 loppuun asti.

Yrityksemme kehittää nyt laitetta kutsutaan android televisio liitäntä, se conects alkuperäinen auton sync2 tai sync3 järjestelmä, ei destory alkuperäinen auton kaapeli. Myös laitteen tuo hyvä ajaa kokemus kuten Pelaa youtube auto näytön android televisio liitäntä, käytä google kartta Navi. Android televisio liitäntä sisäänrakennettu apple carplay ja peili linkki, se hieno iphone-funktioilla. Myös se on AV-out yhteyden auton niskatukeen.

93 ford.png