Ford Tourneo mukautettu PHEV virallinen kartta

- Sep 30, 2018-

Opimme merentakaisten media Fordeo Custom PHEK malli oli virallisesti paljastettiin IAA pakettiauto Show Hannoverissa. Uusi auto on varustettu plug-in hybridijärjestelmä koostuu 1.0T moottorin ja sähkömoottori. On syytä mainita uuden auton ottaa tuotantoon 2019 jälkipuoliskolla virallisesti.


Kannalta ulkonäkö uusi auto on pieni muutos verrattuna lainalainen käännös ja kokonaistilanne on neliön. Suurin muutos tapahtuu sen ”core”. Sisäänrakennettu lataamiseen portti uuden auton järjestetään alla vasemmalla ajovalot. Se tarjoaa kaksi perimismenettelyt, joista yksi on käyttää 240 v, 10A virtalähde sisällä 5h akun ja toinen on käyttää 240V, 16 tai 32 a virtalähde, lataus aika on 3h.


Sisäosa uuden auton vastaa myös tavallisena auton. Yleinen suunnittelu on auto. Samaan luokkaan voidaan sanoa, että materiaalit ovat hyvin ystävällisiä. Mitä kokoonpanon uusi auto on varustettu Ford SYNC 3-järjestelmän ja 8-tuuma ihonväri Keski Ohjauspaneelin. Lisäksi uusi auto tarjoaa myös ajo apua teknologiaa, kuten automaattinen Internet auttaa järjestelmän, adaptive cruise, lane koskevaan järjestelmään ja sokea vyöhykkeen seuranta- ja varoitusjärjestelmää edelleen varmistaa ajoturvallisuutta.


Konetehona, uusi auto on varustettu plug-in hybridijärjestelmä koostuu 1.0T moottorin ja sähkömoottori, ja has kolme EV tapa valita, eli EV Auto, EV nyt ja EV myöhemmin. Uusi auto on myös varustettu akku 14kWh kapasiteetiltaan.

Ford Tourneo Custom PHEV.jpg