Fordin uusi F-150-raptorin virallinen kartta julkaistiin

- Jul 13, 2018-

Viime aikoina Ford julkaisi virallisesti uuden kuvan F-150 Raptor -malleista. Uutta autoa ei ole muutettu ulkonäöltään verrattuna nykyiseen malliin. Tällä kertaa sisätilat ja jousitusjärjestelmät on päivitetty.

91 ford.png


Ulkonäköä ajatellen uusi auto on yhdenmukainen käteisvarojen kanssa, ja karkeat linjat vastaavat etupuolella olevaa suurta verkkoraudoitusta ja myös FORD-logo. Sivuluukkuosassa uusi musta pyörän kulmakarvojen ja uuden polun sivupolkimen myös osoittaneet villityksiään. Uuden auton pituus, leveys ja korkeus on 5910/2192 / 1992mm ja akseliväli 3708 mm.

Sisäosassa uusi auto on pääosin päivitetty istuimelle. Uusi istuin on tunnettu Recaro, kilpa-istuin. Uusi istuin ei ole muuttunut paljon muotoaan, mutta se käyttää uutta Alcantara-materiaalia, tekstuuria. Parannusta on paljon.

Lisäksi uusi auto on päivitetty jousitusosaan, ja päivitetty FOX-jousitus tarjoaa entistä tehokkaamman maastoajon suorituskyvyn ja sileämmän tien tuntuman uudelle autolle. Voimantuotantoon uusi auto on powered by 3,5 litran kaksimoottorisella turboahdettu V6-moottori, jonka suurin teho on 421 hv ja huippuvääntömomentti 678 N • m. Siirtoverkko on sovitettu 10-vaihteinen automaattinen manuaalivaihteisto.

91 ford f150.png