Ford Ranger Wildtrak listattu

- Jul 02, 2018-

Ford Ranger Wildtrak -myyjät ovat käytettävissä. Uusi auto myydään tuodussa muodossa, joka on varustettu 3.2T: n viiden sylinterisen dieselmoottorin kanssa, joka on sovitettu 6AT-vaihdelaatikkoon ja jossa on käytetty nelivetoista ajoitusjaksoa.


Ford Ranger -mallin huippumallina Wildtrak-malli keskittyy enemmän maastojuoksuun ja urheiluympäristöön. Ainutlaatuinen vartalon väri sekä edessä ja takana olevat tummanharmaat puskurit ovat erittäin vaikuttavia, kun taas sivupolkimet ja runsaat nosturikotelo lisää urheilullisuutta ja käytännöllisyyttä.


Sisustus on sopusoinnussa kotimaisten tienreittimien kanssa, toiminnallinen jako on selkeä ja nahkakotelo parantaa käsitystä. Konfigurointiin liittyvät näkökohdat, kuten SYNC3-auton yhteenliittämisjärjestelmä, automaattinen ilmastointi, istuimen lämmitys. Dual USB -liitännät parantavat auton mukavuutta.


Ranger Wildtrak käyttää 3,2 litran TDCi-linjasylinterin dieselmoottoria, jonka suurin teho on 200 hv ja suurin vääntömomentti 470 Nm. Tämä vastaa 6AT-vaihteistoa. Elektronisesti ohjattu neliveto-ajojärjestelmä on perusta maastoajoon, ja elektronisesti ohjattu takavaloyksikön lukko takaa paremman suojan kuljetettavuudelle.

Ford Ranger Wildtrak.jpg