Ford uusi Mustang virallisesti listattu

- Jun 12, 2018-

Viime aikoina Fordin uusi Mustang julkistettiin virallisesti ja uusi auto jaettiin kahteen malliin. Uusi auto on uusittu uudella 10-vaihteisella automaattivaihteistolla, jossa on joitain ulko- ja sisustussuunnittelun muutoksia sekä täysi LCD-kojelauta.

Ulkonäköä ajatellen uusi auto on säädetty moottoritilaan, etupuskuriin ja ajovalaisimiin, jotta se olisi aerodynaamisempi. Etuilmanottoaukon avaaminen on nykyistä mallia suurempi, mikä vastaa enemmän ilmanoton kysyntää, mutta myös radikaali visuaalisessa mielessä. Ajovalojen ryhmä sisältää kolme LED-päiväkäyttövaloa ja muotoilu on varsin tyylikäs.
Uuden auton täydestä lihasvoimasta ei ole vähentynyt auton runko-osasta katsottuna. Samalla uusi auto tarjoaa myös runsaasti vartalonvärisiä maalauksia ja jopa kymmenen uutta pyörätyyliä kuluttajille. Kun auto on tullut takaosaan, uuden auton taustavalot on uusittu. Muodossa on hieman säätö ja valaistusmenetelmä on erilainen. Lisäksi uudella autolla on myös uusi takapuskurin rakenne ja neljä pakokaasujärjestelmää.


Sisäosassa uusi auto noudattaa periaatteessa käteismallien sisustussuunnat. Tärkein muutos on, että uusi auto tarjoaa 12,3 tuuman täyden LCD-kojelaudan, joka näyttää täynnä teknistä merkitystä. On syytä mainita, että uuden auton viihdejärjestelmä on liittynyt CarPlay-toimintoon ja Apple-käyttäjien yhteyksiä on parannettu huomattavasti. Lisäksi uuden auton ohjauspyörällä on lämmitystoiminto, erittäin intiimi.

Uuden auton yleinen muutos ei ole suuri, mutta uuden etupinnan ja ajovalojen suunnittelu voi kestää jonkin aikaa sopeutumista varten. Voimansiirron suurin muutos on uuden 10-vaihteisen automaattivaihteiston vastaavuus, joka on omiaan parantamaan polttoainetaloutta.3 ford mustang.png