Ford uusi F-150 raptor useita päivityksiä

- Jun 12, 2018-

Muutama päivä sitten, Ford virallinen esittämislupa virallinen kuva joukon uusia F-150 Raptor malleja. Uusi auto ei ole muutettu ulkonäkö verrattuna käteinen mallien. Tällä kertaa se lähinnä päivittää sisustus ja joitakin jousitusjärjestelmiä.


Kannalta ulkonäkö uuden auton FORD LOGO on integroitu siihen. Puolella ovi-osassa uusi leveä musta pyörän kulmakarvojen ja puolella poljin osoitti myös sen jylhyys. Kehon koon pituus ja korkeus uuden auton olivat 5910/2192/1992 valittuna olevassa mm ja akseliväli saavuttanut 3708 mm.
Sisäosa uuden auton päivitettiin lähinnä paikkaa. Uusia paikkoja oli Recaro, toimittajana tunnettu kilpa-istuin. Uusia paikkoja ei juuri muuttunut kuntoon, mutta niitä käytetään uutta Alcantara aineistoa.


Lisäksi uuden auton myös päivityksen keskeyttäminen-osalle. Päivitetty FOX keskeyttäminen tarjoaa ja enemmän voimakas off-road suorituskykyä ja tasaisempi tie tuntuu. Teho, uuden auton varustettu 3.5L twin Turboahdetut V6-moottori, 421 hevosvoimaa enimmäislähtöteho vääntömomentista 678 karjan 路 metriä, siirtoverkon vastaamaan 10-vaihteinen tiptronic vaihteisto.


Asiakkaille, jotka tarvitsevat enemmän ominaisuuksia, Tarjoamme näytön nimeltään Tesla Iso näyttö Android Ford F150 seuraavat ominaisuudet: se voi tarjota Multimedia-järjestelmä, Android GPS-navigointi, Käänteinen kamera input ja videotulon Mirror linkki digitaaliradio

Tesla Big Screen Android for Ford F150.jpg