Ford Maverickin plug-in hybridiversio vakooja valokuvia

- Jul 13, 2018-

Äskettäin jotkut ulkomaiset tiedotusvälineet kuvasivat joukon epäiltyä Fordin uutta sukupolvea Wing Tiger (kutsutaan nimellä Escape Pohjois-Amerikassa ja muualla nimeltä Kuga Euroopassa). Testaustestejä vakooja valokuvista plug-in hybridiversion, vaikka uusi auto teki paljon naamiointi, mutta koko Maverickin varjo näkyy edelleen kehon rakenteessa ja latausliitäntä lisätään kuljettajan sivuhaaraan.

Vakoilukuvien näkökulmasta auto ei ole muuttunut paljon ulkonäöltään verrattuna aikaisemmin altistetun siipi-tiikerin uusiin polttoaineversioon. On todettu, että uuden sukupolven Wing Tiger plug-in -hybridiversio käynnistää myös 7-paikkaisen version. Lisäksi ulkomaisista tiedotusvälineistä on raportoitu, että uusi auto on varustettu Fordin edistyneimmillä infotainment-järjestelmillä ja kuljettajien avustusjärjestelmällä.

Lähteiden mukaan Ford käynnistää tämän mallin vuonna 2020. Voimassa mitattuna uuden auton odotetaan olevan varustettu 1,5-litran EcoBoost-moottorin + moottorin yhdistelmällä. Tiettyjä parametreja ei ole ilmoitettu.


meillä on android-videokäyttöliittymä ford kugalle, se sisältää sisäänrakennetun carplay- ja mirro-linkin, jossa on wifi ja 3G / 4G, voivat asentaa sovelluksia kuten youtube, facebook, google map, waze ja IGO jne.


95 ford kuga.png